Мої домашні дуже люблять різні супи. Я намагаюся урізноманітнити наше меню і готую так, щоб не повторяться. Класичний суп харчо з курки з картоплею – наш фаворит, його можна подавати щодня. Спробуйте приготувати, і цей простий у приготуванні супчик стане вашим улюбленцем.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курка – 500 гр.
- білий Рис (відварений) – 150 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа Хмелі-Сунелі – за смаком
- Кріп – за смаком
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Як почати готувати суп харчо класичний з курки з картоплею? Насамперед підготуйте всі інгредієнти. Заздалегідь відваріть рис, у мене залишився від вчорашнього гарніру. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння. Моркву і картоплю очистіть від шкірки овочечисткою. Кріп ретельно промийте і обсушіть. Курку вимийте і наріжте великими шматочками.
Підготовлені овочі наріжте дрібним кубиком, картоплю наріжте трохи крупніше. Кріп подрібніть.
Куряче м’ясо викладіть в глибоку каструлю з товстим дном. Залийте холодною водою. Каструлю поставте на помірний вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи піну, яка утворилася з допомогою шумівки. Додайте подрібнені овочі. Доведіть до кипіння і варіть 25 хвилин після закипання.
Потім додати відварений рис і ретельно перемішайте. Доведіть до кипіння.
Після чого додайте сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі і приправу для харчо.
Знову доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 10 хвилин.
Потім додайте подрібнену зелень, доведіть харчо до кипіння, накрийте кришкою і зніміть з вогню. Дайте страві настоятися 10 хвилин. А потім подавайте класичний харчо з курки з картоплею на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Суп харчо Харчо з картоплею Харчо з курки Харчо з курки з рисом Харчо з курки з рисом і картоплею