Відомо, що глютен негативно позначається на здоров’ї людини, зокрема, на функціонування травної системи. Природно, будь-яка господиня хоче уникнути подібних наслідків. Сирна запіканка без глютену, приготовлена без борошна, в цьому випадку стає справжнім порятунком..
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир – 500 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 175 гр.
- Крохмаль картопляний – 2 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Банан – 1 шт.
- Ваніль – 0.5 шт.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Як приготувати сирну запіканку без глютену? Жовтки відокремити від білків в різні ємності.
жовтки Розтерти з сиром і цукром.
Всипати в масу крохмаль, влити сметану, додати насіння ванілі. Ретельно все перемішати до однорідності.
Білки збити з дрібкою солі до утворення густої білої піни.
З’єднати сирну масу з білками, акуратно перемішати.
Форму для випікання змастити олією, викласти туди отримане тісто.
Банан нарізати тонкими кружечками, зверху рівномірно «впечатываем» нарізану фрукт в тісто.
Випікати сирну запіканку без глютену в духовці при 180 градусах близько 40 хвилин. Корисна безглютенова випічка готова до подачі!
Дієтична сирна запіканка Запіканка з картопляного пюре в духовці Сирна запіканка Сирна запіканка без борошна Сирна запіканка без манки в духовці Сирна запіканка з крохмалем