Сирний кекс – не тільки смачне, але і корисне ласощі. А приготувати його в хлібопічці швидко і просто. Він виходить соковитою, в міру солодким і з легким сирно-вершковим відтінком смаку.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сир – 270 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Ванілін – 1,5 гр.
- Ізюм – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 300 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати сирний кекс в хлібопічці Панасонік? Масло попередньо розм’якшити, збити його з цукром і ваніліном.
Якщо для кексу використовується зернистий сир, його необхідно спочатку перетерти або подрібнити за допомогою блендера, а потім додати до цукрово-масляної суміші.
Туди ж додати попередньо охолоджені і збиті в іншому посуді яйця.
Борошно просіяти і додати до решти інгредієнтів разом з розпушувачем.
Родзинки потрібно спочатку промити, а потім обсушити за допомогою паперового рушника, після чого додати до тесту.
Тісто акуратно перемішати ложкою або лопаткою, щоб воно стало однорідним.
Форму для приготування потрібно змастити маслом і присипати борошном, викласти тісто і помістити його в хлібопічку.
Ставимо її в режим духовки і випікаємо до готовності. Ароматний кекс до чаю готовий!
Кекс з родзинками класичний Кекси Кекси в хлібопічці Сирні кекси