Татарські біляші – апетитна закуска, яка сподобається всій родині. Смачна. Соковита, ситна і неймовірно ароматна. Найкращі ласощі для швидкого перекусу!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вода – 430 мл
  • Борошно пшеничне – 700 гр.
  • Сухі дріжджі – 3 ч. л.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати татарські біляші з м’ясом в духовці легко! У мисочці з’єднуємо трохи теплої води, сухі дріжджі, цукровий пісок і 1-2 ст. л. борошна. Накриваємо рушником і ставимо в тепле місце на 30 хв

Додаємо в приготовану масу рослинно масло, всю воду і борошно, а також сіль та цукровий пісок. Ретельно перемішуємо до отримання однорідного тіста. Накриваємо його рушником і витримуємо в теплі 1-1,5 години.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками.

Додаємо цибулю, сіль і чорний мелений перець у фарш і перемішуємо.

З готового тіста формуємо коржі, всередину кладемо фарш і загинаємо кінці.

Змащуємо деко олією і викладаємо біляші. Відправляємо їх у духовку на півгодини при 180 градусах.

Приємного апетиту!

Біляші Біляші в духовці Біляші з м'ясом Біляші зі свинячим фаршем Татарські біляші з м'ясом