Татарські біляші – апетитна закуска, яка сподобається всій родині. Смачна. Соковита, ситна і неймовірно ароматна. Найкращі ласощі для швидкого перекусу!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вода – 430 мл
- Борошно пшеничне – 700 гр.
- Сухі дріжджі – 3 ч. л.
- Масло рослинне – 40 мл
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати татарські біляші з м’ясом в духовці легко! У мисочці з’єднуємо трохи теплої води, сухі дріжджі, цукровий пісок і 1-2 ст. л. борошна. Накриваємо рушником і ставимо в тепле місце на 30 хв
Додаємо в приготовану масу рослинно масло, всю воду і борошно, а також сіль та цукровий пісок. Ретельно перемішуємо до отримання однорідного тіста. Накриваємо його рушником і витримуємо в теплі 1-1,5 години.
Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками.
Додаємо цибулю, сіль і чорний мелений перець у фарш і перемішуємо.
З готового тіста формуємо коржі, всередину кладемо фарш і загинаємо кінці.
Змащуємо деко олією і викладаємо біляші. Відправляємо їх у духовку на півгодини при 180 градусах.
Приємного апетиту!
Біляші Біляші в духовці Біляші з м'ясом Біляші зі свинячим фаршем Татарські біляші з м'ясом