Татарські коржі кыстыбый – страва неймовірно апетитний. Воно набуває все більшу популярність за неперевершеного аромату та м’якою, ніжною начинки. Рецепт дуже простий, він урізноманітнює звичне меню і порадує сімейство оригінальним смачне!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 5 ст.
  • Пшоно – 1 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 6 ст.
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати татарські коржики кыстыбый з картоплею пюре, для початку чистимо картоплю відварюємо її в підсоленій воді.

Тепер просіваємо борошно, додаємо в неї молоко, яйце, цукор, сіль і 30 гр. м’якого вершкового масла. Перемішуємо лопаткою і формуємо тісто. Найзручніше вимішувати тісто руками.

З готового тіста формуємо невеличкі кульки і розгортаємо їх, вирізаємо з них коржі круглої форми. Обсмажуємо кожну на рослинній олії з 2-х сторін 2-3 хв

Цибулю чистимо від луски і нарізаємо дрібними квадратиками. Обсмажуємо цибулю до рум’яного кольору на рослинній олії.

Також режим гриби і додаємо їх до цибулі, обсмажуємо 5-7 хв

Бекон ріжемо невеликими шматочками. Смажимо його на окремій сковороді на рослинному маслі 5-7 хв

Картоплю розминаємо виделкою, додаємо молоко, сіль і трохи м’якого вершкового масла. Все добре перемішуємо д однорідного пюре без грудочок.

Тепер беремо готову корж, змащуємо її розтопленим вершковим маслом, викладаємо на одну половинку картопляне пюре, а зверху гриби з цибулею. Накриваємо начинку другою половинкою. Тепер беремо другий корж і повторюємо процес, тільки замість грибів покладемо бекон. Таким чином, чергуючи начинки формуємо всі коржі.

Приємного аппетита!

Кыстыбый