Чебуреки з цього тесту при смаженні виходять хрусткими і пузырчатыми, а соковита м’ясна начинка міцно запечатується всередині. Тому самі чебуреки зовні залишаються хрусткими, а якщо їх розкусити, то відразу зрозуміло якими ніжними вони залишаються всередині.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Борошно пшеничне – 300 – 400 гр.
  • Вода – 0,5 л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування тіста для чебуреків без яєць. У каструлю налийте воду, всипте сіль і закип’ятіть її.

Відразу після того, як вода закипить, всипте в каструлю просіяне борошно і інтенсивно змішайте інгредієнти.

Гарячий грудку тіста зніміть з вогню і викладіть в миску, зачекайте поки він охолоне.

Потім присипте стіл борошном, викладіть тісто і вимішуйте руками до отримання м’якої й еластичної консистенції.

Далі скачайте тісто в кулю і дайте йому відпочити 20 хвилин. Після цього тісто буде готове до ліплення чебуреків.

Приємного апетиту!

Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на воді без яєць