У чебуреків дуже багато шанувальників. Своєю тонкою оболонкою і цікавою формою чебуреки відрізняються від м’ясних пиріжків. А домашні чебуреки з тіста на окропі виходять хрусткими і пузырчатым, нітрохи не гірше покупних.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Вода – 1 склянка
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати пузырчатое хрустке тісто для чебуреків на окропі з яйцем? Просійте в миску борошно, додайте сіль, влийте олію і розбийте яйце. Змішайте ці інгредієнти.

Потім влийте крутий окріп в борошняну масу і швидко перемішайте.

Далі переходите до замісу тіста руками, вимішуйте до тих пір, поки воно не почне легко відлипати від рук.

Тісто розділіть на кілька частин, скачайте в кульки.

Кульки розкачати качалкою в тонкі коржі, викладіть начинку і зліпити чебуреки.

скріпіть Краю і пройдіться по ним виделкою, щоб вони не розвалилися при смаженні.

Приємного апетиту!

Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків на гарячій воді