Тісто на молоці виходить більш поживним і ситним. Смачне, апетитне тісто заставу таких же вдалих чебуреків. Так що не лінуйтеся, і замішайте тісто на молоці! Ваші рідні точно оцінять ваші кулінарні старання!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 2 щіпки
Процес приготування:
Щоб приготувати тісто для чебуреків на молоці, молоко ставимо на вогонь і трохи підігріваємо, щоб воно було теплим.
Потім додаємо в нього яйце, рослинне масло і сіль. Все добре перемішуємо.
Борошно просіваємо з допомогою ситечка.
Невеликими порціями вводимо борошно в рідкі продукти, розмішуємо, щоб маса була однорідною, без грудок.
Коли тісто стане досить густим і вже важко буде місити його в мисці, перекладаємо тісто на стіл.
Стільницю попередньо можна посипати борошном, щоб тісто не липло. Вимішуємо приблизно 10 хв., до еластичного стану.
Тісто готове! Можна приступати до чебуреками! Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній