Тісто на молоці виходить більш поживним і ситним. Смачне, апетитне тісто заставу таких же вдалих чебуреків. Так що не лінуйтеся, і замішайте тісто на молоці! Ваші рідні точно оцінять ваші кулінарні старання!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 3 склянки
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 2 щіпки

Процес приготування:

Щоб приготувати тісто для чебуреків на молоці, молоко ставимо на вогонь і трохи підігріваємо, щоб воно було теплим.

Потім додаємо в нього яйце, рослинне масло і сіль. Все добре перемішуємо.

Борошно просіваємо з допомогою ситечка.

Невеликими порціями вводимо борошно в рідкі продукти, розмішуємо, щоб маса була однорідною, без грудок.

Коли тісто стане досить густим і вже важко буде місити його в мисці, перекладаємо тісто на стіл.

Стільницю попередньо можна посипати борошном, щоб тісто не липло. Вимішуємо приблизно 10 хв., до еластичного стану.

Тісто готове! Можна приступати до чебуреками! Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній