Горілка використовується при замішуванні тіста для чебуреків саме для того, щоб в процесі смаження утворювалася апетитна рум’яна кірочка. Приготувати таке тісто не складно, якщо слідувати цьому покрокового рецептом.


Інгредієнти: на 20 порц.

  • Борошно пшеничне – 1 кг
  • Вода – 200 мл
  • Горілка – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло олію – 100 мл

Процес приготування:

Як приготувати тісто на чебуреки з горілкою без яєць? У миску просійте частина мукию

Додайте воду, сіль, цукор, соняшникова олія і горілку. Перемішайте інгредієнти.

Додайте ще трохи борошна, ретельно перемішайте.

Потім викладіть отриману масу на стіл і продовжуйте вимішувати тісто руками.

Поступово додайте решту борошно. Тісто має бути щільним, але еластичним.

Коли тісто буде готове, загорнути його в харчову плівку і приберіть в холодильник на 20-30 хвилин.

Потім можна приступати до розкочування тіста і ліпленні чебуреків.

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків з горілкою як в чебуречній з бульбашками