Тісто – основа смачних, апетитних чебуреків. Щоб зробити ще краще, спробуйте приготувати тісто на пиві. У духовці таке тісто, добре піднімається, виходить повітряним і хрустким! Справжня смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пиво – 330 мл
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 3 – 4 ст.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Приступимо до приготування тіста для чебуреків на пиві. З’єднуємо в глибокій ємності яйце, пиво і рослинне масло.
Борошно просіваємо з допомогою ситечка і додаємо до рідких інгредієнтів. Також додаємо сіль і все ретельно перемішуємо, формуємо тісто.
Готове тісто продовжуємо вимішувати руками ще 5-7 хв. Потім накриваємо його плівкою і залишаємо постояти 20 хв
Приємного апетиту!
Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків з м'ясом