Тісто – основа смачних, апетитних чебуреків. Щоб зробити ще краще, спробуйте приготувати тісто на пиві. У духовці таке тісто, добре піднімається, виходить повітряним і хрустким! Справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пиво – 330 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 – 4 ст.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Приступимо до приготування тіста для чебуреків на пиві. З’єднуємо в глибокій ємності яйце, пиво і рослинне масло.

Борошно просіваємо з допомогою ситечка і додаємо до рідких інгредієнтів. Також додаємо сіль і все ретельно перемішуємо, формуємо тісто.

Готове тісто продовжуємо вимішувати руками ще 5-7 хв. Потім накриваємо його плівкою і залишаємо постояти 20 хв

Приємного апетиту!

Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків з м'ясом