Еластичне смачне тісто – основа апетитних чебуреків з хрусткою скоринкою. Щоб тісто дійсно вдалося, додамо в нього трохи горілки. Смак від цього не зміниться, а страва стане рум’яним просто чудо! Пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Горілка – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Почнемо готувати хрустке тісто на чебуреки з пухирцями з горілкою. Борошно просіваємо з допомогою ситечка.

Тепер в окреме ємності змішуємо воду, яйце, горілку і рослинне масло.

Додаємо сіль і невеликими порціями вводимо борошно. Всі продукти добре перемішуємо.

Коли тісто стане однорідним і густим, посипаємо мукою стільницю і продовжуємо вимішувати тісто руками 5-7 хв.

Готове тісто накриваємо плівкою і залишаємо на 15 хв

Приємного апетиту!

Тісто для чебуреків Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків з горілкою як в чебуречній з бульбашками Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое