Тісто для чебуреків замішується дуже просто. Головне дотримуватися пропорції і послідовність дій, тоді ваші чебуреки вийдуть неймовірно смачними.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно пшеничне – 900 гр.
- Вода – 450 мл
- Масло рослинне – 150 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати тісто для чебуреків на воді з рослинним маслом, половину борошна змішайте з сіллю і цукром.
Влийте в борошно воду і перемішайте.
Рослинна олія підігрійте і влийте в тісто. Швидко розмішайте інгредієнти ложкою.
Потім всипте борошно і замісіть тісто.
Тісто зібрати в кулю, загорніть його в харчову плівку, залиште на 30 хвилин.
Після цього розкачайте тісто і зліпити чебуреки. Таке тісто дуже добре тримає м’ясний сік всередині і залишається хрустким зовні.
Приємного апетиту!
Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків без яєць Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на рослинному маслі Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое