Тісто для чебуреків замішується дуже просто. Головне дотримуватися пропорції і послідовність дій, тоді ваші чебуреки вийдуть неймовірно смачними.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Борошно пшеничне – 900 гр.
  • Вода – 450 мл
  • Масло рослинне – 150 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати тісто для чебуреків на воді з рослинним маслом, половину борошна змішайте з сіллю і цукром.

Влийте в борошно воду і перемішайте.

Рослинна олія підігрійте і влийте в тісто. Швидко розмішайте інгредієнти ложкою.

Потім всипте борошно і замісіть тісто.

Тісто зібрати в кулю, загорніть його в харчову плівку, залиште на 30 хвилин.

Після цього розкачайте тісто і зліпити чебуреки. Таке тісто дуже добре тримає м’ясний сік всередині і залишається хрустким зовні.

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків без яєць Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на рослинному маслі Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое