Приготувати дріжджове тісто для піци в домашніх умовах під силу кожному, особливо якщо у вас є розумна кухонна техніка. Тісто В хлібопічці можна зробити швидше, ніж замішувати його своїми руками.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Вода – 240 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Сухі дріжджі – 5 гр.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати дріжджове тісто для піци в хлібопічці. Підігрійте Воду до температури 35-36 градусів, борошно просійте через сито. В чашу хлібопічки влийте олію і воду.

Потім додайте сіль, борошно, сухі дріжджі. Помістіть чашу в хлібопічку і поставте режим «Тісто».

Звуковий сигнал повідомить про готовність тіста. Тісто в хлібопічці добре піднімається.

Тісто відразу можна використовувати для приготування піци. Вийміть його з чаші і розкачайте до необхідного розміру.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци на сухих дріжджах Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци в хлібопічці Тісто для піци на воді Тісто для піци як у піцерії