Рецепт приготування галушок дуже простий і доступний. Їх часто додають в супи і бульйони, виходить дуже смачно. Щоб приготувати наваристий суп з галушками, вам знадобиться цей рецепт приготування тесту.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 50 мл
- Борошно пшеничне – 5 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати тісто для галушок в суп з яйцем? Куряче яйце розбийте в миску і трохи збийте вінчиком.
Додати в яєчну масу молоко і перемішайте.
Потім всипте просіяне борошно і сіль, замісити густе тісто.
Чайною ложкою набирайте трохи тіста і опускайте його в киплячий бульйон.
Варіть суп ще 5-7 хвилин і, коли галушки спливуть, суп можна знімати з вогню і подавати на стіл.
Смачного!