Рецепт приготування галушок дуже простий і доступний. Їх часто додають в супи і бульйони, виходить дуже смачно. Щоб приготувати наваристий суп з галушками, вам знадобиться цей рецепт приготування тесту.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Борошно пшеничне – 5 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати тісто для галушок в суп з яйцем? Куряче яйце розбийте в миску і трохи збийте вінчиком.

Додати в яєчну масу молоко і перемішайте.

Потім всипте просіяне борошно і сіль, замісити густе тісто.

Чайною ложкою набирайте трохи тіста і опускайте його в киплячий бульйон.

Варіть суп ще 5-7 хвилин і, коли галушки спливуть, суп можна знімати з вогню і подавати на стіл.

Смачного!

Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць