Яскраві галушки для супів виходять з кукурудзяного борошна. Готовий продукт порадує менш калорійним складом і насиченим смаком. З простим рецептом справляться навіть новачки!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Яйце – 1 шт.
  • Мука кукурудзяна – 200 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати галушки для супу з кукурудзяної муки? У глибоку миску розбиваємо куряче яйце.

До яйцю висипаємо заздалегідь просіяне кукурудзяне борошно. Додаємо за смаком сіль. Достатньо буде однієї щіпки.

Ложкою починаємо замішувати тісто. Воно не повинно бути рідким, але і не дуже густим.

Так як продукт вийшов липким, формувати з нього галушки слід за допомогою ложки. На край столового приладу набираємо трохи тіста і занурюємо їх у суп.

Галушки в суп необхідно додавати в кінці готування, так як борошняний продукт швидко вариться. Бажано, опускати в киплячий бульйон.

Галушки Галушки для супу Галушки для супу з борошна та яєць