Теперішнє і смачне тісто для піци ви можете приготувати за допомогою хлібопічки, цього сучасного кухонного девайса. Щоб тісто вийшло якісним, важливо суворо виконувати послідовність закладки продуктів, що зазначено в інструкції. Тісто, приготоване в цьому приладі, готується трохи довше, але завжди виходить більш ніжне і еластичне, що подобається багатьом господиням.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Кефір – 0.5 склянки
  • Вода – 0.5 склянки
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 15 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Орегано – 1 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування тіста для піци на кефірі в хлібопічці. В чашу хлібопічки налийте воду і теплий кефір, покладіть вершкове масло і додайте сіль.

Потім насипте просіяне на сито борошно і ложечкою все перемішайте.

Потім налийте в чашу оливкова олія, насипте дріжджі і сухий орегано. Спеції не шкодуйте, тісто буде тільки ароматні. Всі інгредієнти перемішайте.

Потім прилад закрийте і встановіть програму для дріжджового тіста на 1 годину 30 хвилин, хоча програма залежить від того, якої марки ваша хлібопічка.

Після закінчення цього часу тісто буде готове. Можете його дістати з приладу, розкачати і збирати піцу.

Смачною і вдалою випічки!

Дріжджове тісто для піци Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без яєць на кефірі Тісто для піци на кефірі з сухими дріжджами