Бездріжджове тісто для піци виходить пишним і м’яким, завдяки використанню молока і яєць. Простий рецепт може стати вашим фірмовим і універсальним варіантом для домашнього страви.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Борошно пшеничне – 220 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 1 щіпка
- Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати тісто для піци на молоці без дріжджів з яйцями просто! Збиваємо яйця з сіллю і цукром віночком. Сухі інгредієнти повинні розчинитися за цей час.
Вливаємо до яєць молоко кімнатної температури.
Додаємо рослинне масло і розмішуємо до однорідної маси.
Окремо просіваємо борошно.
Змішуємо її з розпушувачем.
Пересипаємо суху суміш в рідку.
Ретельно вимішуємо масу руками до отримання м’якого і рівномірного тесту. Готове, можна приступати до приготування піци.
Бездріжджове тісто для піци на молоці та яйцях Бездріжджове тісто на молоці для піци Тісто для піци за 10 хвилин як у піцерії Тісто для піци на молоці