Вашій увазі надається простий і швидкий рецепт тіста для піци на сковорідці. Він дозволить швидко приготувати смачну страву з продуктів, які завжди є в холодильнику у кожної господині. Із зазначеної кількості інгредієнтів у вас вийде 3 основи з тіста на сковорідку діаметром до 28 див. Можна використовувати частину тесту, а решта заморозити до наступного разу. Замішуємо тісто на воді з додаванням яйця і соняшникової олії.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 200 мл
  • Масло соняшникова 20 мл
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати тісто для піци за 10 хвилин на сковороді? У посуд для замішування тіста розбийте яйце, насипте до нього цукор і сіль і добре перемішайте ложкою.

Потім в посуд до збитого яйця налийте соняшникове масло, бажано рафінована, щоб було без запаху.

Склянку чистої води трохи підігрійте і налийте її до суміші. Потім все ще раз добре перемішайте.

На робочу поверховість столу насипте борошно, додайте до неї розпушувач і ложкою перемішайте. Потім в гірці борошна зробіть в середині заглиблення. У борошно потихеньку наливайте суміш яйця з водою і відразу ложкою замішують тісто.

Потім тісто добре вимісити руками до однорідного гладкого стану. Замішане тісто розрізати на 3 шматочки. 2 шматочка можете помісити в пакет і покласти в морозилку. Воно добре зберігається і не втратить свої смакові якості.

Один шматок тіста розкачайте з допомогою качалки в корж товщиною не більше 5 мм

Для випічки піци візьміть сковорідку для млинців, щоб стінки її були тонкими і тісто рівномірно пропеклося. Змастіть сковороду маслом, викладіть в неї розкатане тісто і можете далі формувати піцу з улюбленою начинкою.

Смачною і вдалою випічки!

Бездріжджове тісто для піци на воді Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для класичної італійської піци Тісто для піци Швидке тісто для піци на сухих дріжджах