Пиріжки на сковороді – смачний і швидкий рецепт апетитного ласощі, яке дуже легко приготувати вдома. Дуже важливо при цьому вибрати правильний рецепт тіста, щоб воно не розвалилася, не прилипало і не було надто пісним. Тісто на кефірі та яйцях – точно не підведе. А домашні оцінять ваші старання!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 480 гр.
  • Кефір – 200 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати тісто для пиріжків з яблуками на сковороді? Кефір з’єднуємо з содою і сіллю, розмішуємо і залишаємо на 10 хв, щоб пішла реакція.

Тепер додаємо в кефір яйця, цукровий пісок і рослинне масло.

Борошно просіваємо через ситечко, а потім поступово вводимо в тісто вимішуємо тісто 4-5 хв

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для пиріжків без дріжджів Тісто для пиріжків на кефірі Тісто на кефірі для пиріжків смажених на сковороді Швидке тісто для пиріжків без дріжджів