Приготування чебуреків починається з замісу тіста. Рецепти тіста для чебуреків можна знайти безліч на будь-який смак і набір інгредієнтів. Замішують його на воді, кефірі, сметані, сирі і дріжджах. Якщо ви любите тонке і хрустке тісто, то спробуйте цей рецепт тіста на гарячій воді.


Інгредієнти: на 20 порц.

  • Вода – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 800 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Горілка – 1 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати тісто на чебуреки на гарячій воді, в миску викладіть вершкове масло, всипте сіль і цукор.

Потім влийте горілку і гарячу воду, змішайте інгредієнти.

Далі всипте половину просіяного борошна і перемішайте до отримання однорідної маси.

Потім частинами всипте решту борошна і вимісити тісто руками. Воно повинне вийти еластичним і легко відлипати від рук. Залиште тісто на 15 хвилин при кімнатній температурі.

Готове тісто скачайте в ковбаску, потім наріжте і кожен шматок розкачайте в тонкий коржик. На коржі викладіть м’ясну начинку і зліпити чебуреки.

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків без яєць Тісто для чебуреків на воді Хрустке тісто для чебуреків з горілкою Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое