Незвичайне, ароматне варення з стебел ревеню дуже просто приготувати в мультиварці. Смак ревеню терпкий, кисло-солодкий і трохи нагадує яблучний. Таке варення стане хорошою начинкою для безлічі десертів і домашньої випічки.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Ревінь – 1 кг
  • Цукор-пісок – 1 кг
  • Вода – 50 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати варення з ревеню в мультиварці, стебло ревеню промиваємо і розрізаємо на шматочки приблизно в 1 див.

Перекладаємо ревінь в чашу мультиварки і засипаємо цукровим піском. Додаємо воду і встановлюємо режим випічка, час варіння буде – 1 годину. Закриваємо кришку і чекаємо сигналу. Також не забуваємо періодично відкривати і помішувати варення, щоб воно не пригоріло.

Розливаємо по банками і закатуємо. Чекаємо, поки варення охолоне і ставимо банки в холод.

Приємного апетиту!

Варення з ревеню Варенье Ревінь на зиму Страви з ревеню