Незвичайне, ароматне варення з стебел ревеню дуже просто приготувати в мультиварці. Смак ревеню терпкий, кисло-солодкий і трохи нагадує яблучний. Таке варення стане хорошою начинкою для безлічі десертів і домашньої випічки.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Ревінь – 1 кг
- Цукор-пісок – 1 кг
- Вода – 50 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати варення з ревеню в мультиварці, стебло ревеню промиваємо і розрізаємо на шматочки приблизно в 1 див.
Перекладаємо ревінь в чашу мультиварки і засипаємо цукровим піском. Додаємо воду і встановлюємо режим випічка, час варіння буде – 1 годину. Закриваємо кришку і чекаємо сигналу. Також не забуваємо періодично відкривати і помішувати варення, щоб воно не пригоріло.
Розливаємо по банками і закатуємо. Чекаємо, поки варення охолоне і ставимо банки в холод.
Приємного апетиту!
Варення з ревеню Варенье Ревінь на зиму Страви з ревеню