Густе варення п’ятихвилинка виходить неймовірно яскравим смаком і дуже ароматним. Ягідки у такому варення залишаються цілими і будуть відмінною добавкою до млинців або сирників.


Інгредієнти: на 0.25 л.

  • Вишня – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 300 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати варення з вишні п’ятихвилинка з кісточками густе на зиму! Ягоди промиваємо і викладаємо в каструлю.

Додаємо цукор.

Каструлю ставимо на слабкий вогонь і варимо ягоди протягом 5 хвилин, збираючи піну, що утворюється. Коли варення охолоне, повторюємо ці дії ще 2 рази.

Готове варення викладаємо в простерилизованную банку.

Банку закатуємо стерилізованої кришкою і перевертаємо догори дном. Закутуємо її ковдрою і залишаємо до повного охолодження.

Зберігаємо варення в прохолодному місці. Приємного апетиту!

Варення Варення з вишні з кісточками Варення з вишні з цілими ягодами на зиму Вишня в сиропі з кісточками на зиму Вишня у власному соку з кісточками на зиму