Відбивні можна приготувати як на святковий стіл, так і на сімейний обід у звичайний день. Відбивні готують з різного виду м’яса. Їх можна готувати і на сковороді, і в духовці. Я пропоную приготувати соковиті і ніжні відбивні зі свинини в майонезі на сковороді. Блюдо виходить смачним та калорійним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Майонез – 50 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати відбивні зі свинини в майонезі на сковороді . Свинину добре промийте і обсушити паперовими рушниками. М’ясо наріжте поперек волокон на стейки.

Накрийте харчової плівкою і ретельно відбийте кухонним молоточком з двох сторін. Посоліть і поперчіть з двох сторін.

В окрему не дуже глибоку миску розбийте куряче яйце, додайте майонез, ретельно перемішайте виделкою до однорідної маси.

В дрібну тарілку насипте борошно пшеничне. Відбите м’ясо добре обваляйте в борошні з обох сторін.

Перекладіть в миску з кляром і повністю занурте в яєчно-майонезну масу.

Потім знову обваляйте в борошні.

добре розігрійте Велику сковороду. Налийте невелику кількість рослинного масла.

Викладіть відбивні і обсмажте з двох сторін.

Готові відбивні подавайте порційно зі свіжими овочами, прикрасивши свіжою зеленню. Відбивні можна подавати як самостійне блюдо, так і з улюбленим гарніром.

Приємного апетиту!

Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді