Універсальним м’ясним блюдом до гарніру на роботу є свинячі відбивні в яєчному клярі. Вони швидко готуються, відразу поділені на порції і зберігаються в холодильнику близько 4 днів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 630 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Приправа для мяса – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати відбивні зі свинини в яйці? Шматок свинини вимити й обсушити.

Порізати м’ясо на порційні шматки товщиною 1 см і відбити з двох сторін.

Всі шматочки свинини посолити і поперчити з однієї й іншої сторони.

Окремо у миску розбити яйце, посолити, додати прянощі і збовтати виделкою. В іншу тарілку висипати борошно.

Кожен шматок свинини вмочати відразу в яєчний кляр, а потім в борошно.

Обсмажувати м’ясо на середньому вогні з одного боку до появи рум’яної скоринки знизу.

Перевернути і досмажити відбивні зі зворотного боку до готовності.

Подавати відбивні зі свинини з картопляним пюре, макаронами або свіжими овочами.

Приємного апетиту!

Відбивні Відбивні зі свинини в клярі з яйцем і борошном Відбивні зі свинини на сковороді Свинячі відбивні в клярі на сковороді