Мультиварка дозволяє заощадити час на приготування різноманітних страв, оскільки усуває необхідність постійно наглядати за процесом приготування.


Інгредієнти: на 1.6 л.

  • Яблука – 3 кг
  • Вода – 50 – 100 мл

Процес приготування:

Готувати яблучне пюре з антонівки в мультиварці на зиму просто! Промийте яблука під проточною водою, розкладіть їх на рушник і дайте підсохнути. За бажанням можете зрізати шкірку. Наріжте плоди довільними шматочками і покладіть в чашу мультиварки.

Залийте яблука водою і увімкніть пристрій програму «Гасіння» з таймером на 1 годину. За цей час яблука розваряться і значно зменшаться в обсязі, тому в процесі гасіння можете додавати ще свіжі яблука невеликими порціями.

Після завершення встановленої програми, дістаньте чашу з мультиварки і з допомогою заглибного блендера подрібніть яблука до стану однорідного пюре.

Поверніть чашу назад в агрегат і знову увімкніть режим «Гасіння». Доведіть пюре до кипіння і майже відразу вимкніть мультиварку.

Попередньо стерилізуйте банки і кришки для закачування, розкладіть пюре з ємкостей і щільно закрийте їх. Складіть банки дном вгору або складіть на бік, укутайте ковдрою і залиште до повного охолодження. Після, перенесіть загортання в темне і прохолодне місце для зберігання.

Приємного апетиту!

Новости