Свіжовичавлений сік – це завжди порція корисних вітамінів і заряд енергії на весь день. Приготуйте домашній напій з яблук і моркви. За допомогою соковижималки ви ще більше прискорите цей процес!


Інгредієнти: на 0.2 л.

  • Яблука – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Вершки – 15 гр.

Процес приготування:

Рецепт приготування яблучно-морквяного соку з м’якоттю через соковижималку смачний! Промиваємо під водою фрукти і овочі. Моркву очищаємо від шкірки.

Всі плоди нарізаємо на шматочки середнього розміру. З яблук витягуємо всі кісточки.

Відправляємо підготовлені продукти в соковижималку. Починаємо процес приготування твердих.

В отриманий сік додаємо трохи м’якоті, потім вливаємо вершки, перемішуємо. Вершки потрібні для більш ніжного смаку і легкого засвоєння.

Корисний домашній напій, приготований з допомогою соковижималки, готовий! Можна подавати в охолодженому вигляді.

Яблучний сік на зиму