Свіжовичавлений сік – це завжди порція корисних вітамінів і заряд енергії на весь день. Приготуйте домашній напій з яблук і моркви. За допомогою соковижималки ви ще більше прискорите цей процес!
Інгредієнти: на 0.2 л.
- Яблука – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Вершки – 15 гр.
Процес приготування:
Рецепт приготування яблучно-морквяного соку з м’якоттю через соковижималку смачний! Промиваємо під водою фрукти і овочі. Моркву очищаємо від шкірки.
Всі плоди нарізаємо на шматочки середнього розміру. З яблук витягуємо всі кісточки.
Відправляємо підготовлені продукти в соковижималку. Починаємо процес приготування твердих.
В отриманий сік додаємо трохи м’якоті, потім вливаємо вершки, перемішуємо. Вершки потрібні для більш ніжного смаку і легкого засвоєння.
Корисний домашній напій, приготований з допомогою соковижималки, готовий! Можна подавати в охолодженому вигляді.
Яблучний сік на зиму