Чебуреки – одне з небагатьох борошняних виробів, які вельми просто готуються. Завдяки своєму чудовому смаку і аромату вони мають велику кількість шанувальників. А чебуреки з листкового тіста, обсмажені на сковороді ще мають апетитну хрустку скоринку.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 0,5 кг
  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Лавровий лист – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати чебуреки з готового листкового тіста на сковороді? Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, посоліть і приправте за смаком.

На сковорідку до цибулі додайте фарш, продовжуйте смажити до готовності фаршу. Приправте засмажку лавровим листом.

Готове тісто розморозьте і розкачайте.

Розділіть пласт тіста на шість рівних частин.

На тісто викладіть начинку.

Сформуйте чебуреки, добре закріпіть краю тесту.

Обсмажте чебуреки на рослинному маслі з двох сторін до золотистого кольору. Подавайте чебуреки на стіл в теплому вигляді.

Приємного аппетита!

Чебуреки