Чебуреки – одне з небагатьох борошняних виробів, які вельми просто готуються. Завдяки своєму чудовому смаку і аромату вони мають велику кількість шанувальників. А чебуреки з листкового тіста, обсмажені на сковороді ще мають апетитну хрустку скоринку.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 0,5 кг
- Фарш м’ясний – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Лавровий лист – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати чебуреки з готового листкового тіста на сковороді? Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору, посоліть і приправте за смаком.
На сковорідку до цибулі додайте фарш, продовжуйте смажити до готовності фаршу. Приправте засмажку лавровим листом.
Готове тісто розморозьте і розкачайте.
Розділіть пласт тіста на шість рівних частин.
На тісто викладіть начинку.
Сформуйте чебуреки, добре закріпіть краю тесту.
Обсмажте чебуреки на рослинному маслі з двох сторін до золотистого кольору. Подавайте чебуреки на стіл в теплому вигляді.
Приємного аппетита!
Чебуреки