Чудове, ароматне кручений сало з часником і зеленню можна подати до наваристого борщу або намазати його на підсмажений хліб. Зробити кручений сало дуже просто за нашим рецептом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Сало солоне – 300 – 350 гр.
- Кріп – 20 гр.
- Часник – 3 – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати кручений сало з часником і зеленню? З солоного сала зріжте шкірку і наріжте його невеликими кубиками.
Шматочки сала складіть в чашу блендера і перекрутіть його.
Кріп промийте і просушіть. Часник очистіть від лушпиння. Додайте зелень і часник до подрібненого сала і ще раз прокрутити всі інгредієнти в блендері.
Отриману масу перекладіть в миску або контейнер, додайте сіль і перець за смаком. Накрийте ємність кришкою і поставте в холодильник до повного застигання.
З застиглого перекрученого сала і зелені сформуйте невеликі кульки. Їх можна легко намазати на хліб або подати до картопляних страв.
Приємного апетиту!
Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах