Чудове, ароматне кручений сало з часником і зеленню можна подати до наваристого борщу або намазати його на підсмажений хліб. Зробити кручений сало дуже просто за нашим рецептом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сало солоне – 300 – 350 гр.
  • Кріп – 20 гр.
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати кручений сало з часником і зеленню? З солоного сала зріжте шкірку і наріжте його невеликими кубиками.

Шматочки сала складіть в чашу блендера і перекрутіть його.

Кріп промийте і просушіть. Часник очистіть від лушпиння. Додайте зелень і часник до подрібненого сала і ще раз прокрутити всі інгредієнти в блендері.

Отриману масу перекладіть в миску або контейнер, додайте сіль і перець за смаком. Накрийте ємність кришкою і поставте в холодильник до повного застигання.

З застиглого перекрученого сала і зелені сформуйте невеликі кульки. Їх можна легко намазати на хліб або подати до картопляних страв.

Приємного апетиту!

Паштет з сала з часником Сало через м'ясорубку з часником Як засолити сало в домашніх умовах