Кукурудзяна каша на сніданок – заряд енергії на весь майбутній день. Щоб каша була рідкою, готуйте її в пропорції 1 склянку крупи на 5 склянок рідини. Такої кількості каші вистачить на 4-5 порцій.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Кукурудзяна крупа – 80 гр.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати рідку кукурудзяну кашу на молоці? У каструлю з товстим дном влийте молоко, додайте сіль і цукор.
На сильному вогні доведіть молоко до кипіння, стежте за тим, щоб молоко не підгоріло і не втекло.
Крупу промийте під проточною водою, видаліть сміття і сторонні домішки. Всипте крупу в кипляче молоко.
Варіть кашу на повільному вогні хвилин 15-20.
Подавайте кашу на стіл в гарячому вигляді з вершковим маслом.
Приємного апетиту!
Каші Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша в каструлі Кукурудзяна каша на молоці Кукурудзяна каша на молоці на плиті