Пшеничне полтавську кашу можна приготувати на молоці. Готове блюдо вийде розсипчастим і ніжним смаком. Подавайте його в якості смачного і корисного домашнього сніданку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пшенична крупа («Полтавська») – 250 гр.
  • Вода – 100 мл
  • Молоко 3.2% – 200 мл
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування Полтавської пшеничної каші на молоці? Спершу крупу промиваємо в холодній воді кілька разів.

Потім підготовлений інгредієнт перекладаємо в каструлю, заливаємо його невеликою кількістю води/

Доводимо до кипіння, варимо 10 хвилин.

Додаємо сіль у страву і вливаємо молоко.

Варимо на слабкому вогні під кришкою ще 15 хвилин.

У готову кашу занурюємо вершкове масло.

Гарненько розмішуємо вміст і наполягаємо близько 10 хвилин.

Коли каша повністю розбухне, її можна розкладати по тарілках і подавати до столу. Приємного апетиту!

Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді і молоці Пшенична каша на молоці