Сосиски в листковому бездрожжевом тесті під силу приготувати будь-якому починаючому кулінару. Ця страва може стати альтернативою бутербродів, а також підійде для пікніків і перекусів на роботі.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сосиски – 10 шт.
  • Листкове тісто бездріжджове – 400 – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Як загорнути сосиски в листкове бездріжджове тісто? Напівфабрикат листкового бездріжджового тіста розморозьте при кімнатній температурі. Потім розкачайте його і наріжте тонкими смужками.

Сосиски вийміть з оболонки і щільно обмотайте їх тестом.

Форму для запікання застелити пергаментним папером. Розкладіть заготовки на невеликій відстані один від одного.

Сире яйце окремо збийте виделкою. Отриманою масою змастіть тісто.

Відправте сосиски в тісті в духовку, розігріту до 180 градусів. Рум’яна випічка буде готова через 20-25 хвилин, трохи остудіть її і подавайте до чаю.

Приємного апетиту!

Сосиски в тісті