Зварити суп гороховий з додаванням копченою куркою зовсім не складно в домашніх умовах. Зверніть увагу на дивно простий і швидкий у виконанні рецепт. Підходить для обідів!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчена курка – 250 гр.
- Горох – 150 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 40 мл
- Вода – 1.5 л.
Процес приготування:
Перед готуванням горох краще всього замочити в холодній воді.
Також підготуємо овочі. Очищаємо від шкірурів, після нарізаємо картоплю і цибулю, моркву натираємо.
Цибулю з морквою слід обсмажити в олії на слабкому вогні.
У велику каструлю з водою спершу занурюємо горох з картоплею. Варимо на невеликому вогні до готовності продуктів, потім додаємо цибулю з морквою і солимо страву.
Копчене куряче м’ясо відокремлюємо від кісток або й дрібно нарізаємо. Також відправляємо в суп. Тримаємо страву на плиті 5-10 хвилин і прибираємо з вогню.
Готовий гороховий суп розливаємо по порціях і подаємо до столу. Можна додати свіжу зелень для аромату.
Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з куркою Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп у каструлі