Апетитне і просте блюдо на сковороді – закрита піца з лаваша. Поживне частування можна подавати до сімейного сніданку. Рідні будуть приємно здивовані, а ви не витратите багато часу на приготування.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш – 1 шт.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Молоко коров’яче – 30 мл
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт приготування закритій піца з лаваша на сковороді смачний! Підготуємо продукти для піци. Ковбасу нарізаємо тонкими брусочками, подрібнюємо цибулю і помідор, сир натираємо на крупній тертці, яйця збиваємо з молоком.

сковороду Змащуємо олією, викладаємо по формі лаваш.

Вливаємо в лаваш половину збитих яєць з молоком, розкладаємо ковбасу.

Далі рівномірно розподіляємо цибулю і помідор.

Посипаємо все це сиром.

Закриваємо піцу краями лаваша.

Заливаємо блюдо залишилася сумішшю з яєць і молока.

Готуємо на повільному вогні 7-10 хвилин.

Готову закриту піцу з лаваша можна ділити на шматочки і подавати до столу. Приємного апетиту!

Лінива піца з лаваша на сковороді Піца Піца з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді Піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді Піца з помідорами Піца з сиром