Заморожені вареники з картоплею можна посмажити на сковороді в якості швидкої і ситної закуски. Блюдо виходить з апетитною хрусткою скоринкою. Таке кулінарне рішення ідеально доповнять соуси і свіжі овочі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вареники (з картоплею заморожені) – 500 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати заморожені вареники з картоплею, смажені на сковороді? Викладаємо заморожені вареники в тарілку.

Даємо їм трохи підтанути, але не занадто, інакше тісто прилипне один до одного.

Ставимо сковороду на плиту.

Вливаємо в неї рослинне масло. Даємо гарненько прогрітися.

Обережно занурюємо в сковороду вареники з картоплею.

Готуємо страву на помірному вогні до утворення яскравого рум’янцю з обох сторін.

Солимо вареники.

Посипаємо їх сіллю.

Гарячі вареники викладаємо на тарілку і подаємо до столу з улюбленим соусом.

Вареники Пісне тісто для вареників Тісто для вареників Тісто для вареників на воді