Заморожені вареники з картоплею можна посмажити на сковороді в якості швидкої і ситної закуски. Блюдо виходить з апетитною хрусткою скоринкою. Таке кулінарне рішення ідеально доповнять соуси і свіжі овочі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вареники (з картоплею заморожені) – 500 гр.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати заморожені вареники з картоплею, смажені на сковороді? Викладаємо заморожені вареники в тарілку.
Даємо їм трохи підтанути, але не занадто, інакше тісто прилипне один до одного.
Ставимо сковороду на плиту.
Вливаємо в неї рослинне масло. Даємо гарненько прогрітися.
Обережно занурюємо в сковороду вареники з картоплею.
Готуємо страву на помірному вогні до утворення яскравого рум’янцю з обох сторін.
Солимо вареники.
Посипаємо їх сіллю.
Гарячі вареники викладаємо на тарілку і подаємо до столу з улюбленим соусом.
Вареники Пісне тісто для вареників Тісто для вареників Тісто для вареників на воді