Запіканка з макаронів з ковбасою, помідорами, яйцем і сиром – приголомшливе блюдо для всієї родини! Соковите, поживне, з неймовірним ароматом, її можна подати як на обід, так і на вечерю. Просто смакота!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Макарони – 300 гр.
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сир – 150 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Борошно пшеничне – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Прованські трави – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати запіканку з макаронів з ковбасою, помідорами, яйцями і сиром в духовці? Варимо макарони в підсоленій воді згідно з рецептом на упаковці, зливаємо воду через друшляк.
Сир натираємо на крупній тертці.
Варену ковбасу ріжемо кубиками невеликого розміру.
Змішуємо яйця, молоко і борошно.
Додаємо до них сіль і прованські трави, збиваємо.
Помідори промиваємо, видаляємо черешок і нарізаємо квадратиками.
Тепер промазуємо форму для запікання олією і викладаємо на дно частину макаронів.
Зверху кладемо ковбасу і знову макарони.
Заливаємо все яєчно-молочної масою, викладаємо помідори і посипаємо сиром.
Ставимо форму в духовку на 25-30 хв. і готуємо при 180 градусах.
Приємного апетиту!
Запіканка з макаронів без сиру Запіканка з макаронів без фаршу Запіканка з макаронів без яєць Запіканка з макаронів з молоком і яйцями Запіканка з макаронів з молоком, сиром і яйцями Запіканка з макаронів з сиром Запіканка з макаронів з сиром і яйцями Макарони з м'ясом