Щоб заварне тісто вийшло по-справжньому ідеальним, потрібно взяти в помічники кухонну техніку. Хлібопічка відмінно впорається з цим завданням. Воно добре і дуже ретельно вимішуємо тісто, роблячи його еластичним і густим. А вам не доведеться довго з ним возитися.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 375 гр.
  • Вода – 180 мл
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати заварне тісто для пельменів в хлібопічці. Воду доводимо до кипіння і заливаємо його в чашу хлібопічки.

Туди ж просіваємо борошно, додаємо сіль і олію.

В меню вибираємо режим для бездріжджового тіста і залишаємо на 15 хв

Готове тісто кладемо в целофановий пакет і даємо йому відпочити на 15 хв

Приємного апетиту!

Заварне тісто для пельменів і вареників Тісто для мантів і пельменів Тісто для пельменів Тісто для пельменів і вареників Тісто для пельменів на 1 кг фаршу Тісто для пельменів на воді Тісто для пельменів на окропі без яєць з рослинним маслом