З чебуреки – неймовірно смачна і ситна закуска! Її з нетерпіння чекає все сімейство. А щоб чебуреки вийшли по-справжньому хорошими, потрібно приділити особливу увагу тесту. Заварне тісто з маслом ніколи не підведе, і результат буде приголомшливим!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Вода – 210 мл
  • Горілка – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування заварного тіста на чебуреки на окропі з маслом? Воду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, дуже важливо, щоб температура була 100 градусів.

Розчиняємо в ній сіль, додаємо горілку і рослинне масло, змішуємо з борошном.

Добре розмішуємо продукти лопаткою, поки тісто не охолоне. Потім викладаємо його на стіл і продовжуємо вимішувати руками 5-7 хв., поки воно не стане еластичним.

Накриваємо тісто рушником або кладемо в целофановий пакет і залишаємо на 20 хв. до повного охолодження тесту.

Приємного апетиту!

Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто для чебуреків без яєць Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків з горілкою як в чебуречній з бульбашками Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на гарячій воді