Чебуреки – це такий швидкий перекус в східному стилі. Багатьом було цікаво, як в чебуречних виходять такі соковиті чебуреки з тонким хрустким тестом, ми розкриємо цей секрет в нашому рецепті.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Сіль – 1 щіпка
  • Горілка – 1 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати тіста для чебуреків як в чебуречній з бульбашками на горілці. У миску розбийте яйце і додайте щіпку солі, збийте.

Додайте у збите яйце воду, рослинне масло і горілку, перемішайте.

Потім частинами починайте вводити просіяне борошно і замішувати тісто.

Коли тісто стане досить густим, перекладіть його на стіл і продовжуйте замішувати руками.

Тісто перекладіть в целофановий пакет і залиште на 10-15 хвилин.

Потім ще раз вимісити тісто, воно вийде ніжним і гладким.

Чебуреки з такого тіста виходять тонкими і хрусткими, як в чебуречній.

Приємного апетиту!

Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків з горілкою як в чебуречній з бульбашками Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді Тісто для чебуреків на рослинному маслі Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое