Якісне, еластичне тісто – основа смачних і ароматних чебуреків! З оцтом воно виходить особливо апетитним. Пишне, хрустке – справжня смакота! Кращий перекус для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 600 гр.
  • Вода – 250 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1,5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати тісто для чебуреків з оцтом легко! Воду злегка підігріваємо, додаємо в неї сіль, цукровий пісок і оцет.

Борошно просіваємо, позбавляючи її від великих грудок. Заливаємо борошно водою і швидко розмішуємо, щоб маса вийшла однорідною.

Коли тісто буде густим, додаємо рослинне масло і продовжуємо вимішувати його руками. Зручніше це робити на столі, присипаним борошном. Так тісто не буде прилипати.

Накриваємо тісто плівкою і залишаємо на 20 хвилин настоятися.

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків з м'ясом Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое