Неймовірно апетитна, соковита і пряна закуска з помідорів в томатному соку. Приготувати її не складно, а ось її приголомшливий смак доповнить не одне блюдо! Не полінуйтеся заготовити кілька баночок на зиму!


Інгредієнти: на 1 л.

  • Помідори свіжі – 500 гр.
  • Перець чорний мелений – 1 шт.
  • Томатний сік – 600 мл
  • Сіль – 0,5 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати зелені томати в томатному соку на зиму, помідори перебираємо, нам знадобляться тільки зелені плоди. Відриваємо у них хвостики і промиваємо водою.

Перець розрізаємо на половинки, вичищаємо насіння і нарізаємо його нетовстими смужками.

Часник ріжемо на пластинки невеликої товщини.

Томатний сік доводимо до кипіння, розчиняємо в ньому цукор і сіль.

В стерилізовані банки кладемо помідори, шматочки перцю і часник.

Заливаємо їх томатним соком і накриваємо банки кришками, але не закручуємо.

Беремо каструлю побільше наливаємо в неї воду, трохи більше половини і занурюємо банки з помідорами. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і стерилізуємо 20 хв. Виймаємо банки і закатуємо.

Приємного апетиту!

Мариновані помідори без оцту Мариновані помідори у власному соку Мариновані помідори як в магазині Помідори на 3 літрову банку на зиму Помідори на зиму Томати, залиті окропом