Неймовірно апетитна, соковита і пряна закуска з помідорів в томатному соку. Приготувати її не складно, а ось її приголомшливий смак доповнить не одне блюдо! Не полінуйтеся заготовити кілька баночок на зиму!
Інгредієнти: на 1 л.
- Помідори свіжі – 500 гр.
- Перець чорний мелений – 1 шт.
- Томатний сік – 600 мл
- Сіль – 0,5 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
Процес приготування:
Для того щоб приготувати зелені томати в томатному соку на зиму, помідори перебираємо, нам знадобляться тільки зелені плоди. Відриваємо у них хвостики і промиваємо водою.
Перець розрізаємо на половинки, вичищаємо насіння і нарізаємо його нетовстими смужками.
Часник ріжемо на пластинки невеликої товщини.
Томатний сік доводимо до кипіння, розчиняємо в ньому цукор і сіль.
В стерилізовані банки кладемо помідори, шматочки перцю і часник.
Заливаємо їх томатним соком і накриваємо банки кришками, але не закручуємо.
Беремо каструлю побільше наливаємо в неї воду, трохи більше половини і занурюємо банки з помідорами. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і стерилізуємо 20 хв. Виймаємо банки і закатуємо.
Приємного апетиту!
Мариновані помідори без оцту Мариновані помідори у власному соку Мариновані помідори як в магазині Помідори на 3 літрову банку на зиму Помідори на зиму Томати, залиті окропом