Справжні російські печі вже давно пішли в небуття. І якщо хочеться свіжоспеченого хліба, то тепер на допомогу приходить сучасна кухонна техніка. В хлібопічці Панасонік ви зможете спекти житній хліб самостійно.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Житнє обдирне борошно – 250 гр.
- Борошно пшеничне – 230 гр.
- Молоко коров’яче – 380 мл
- Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сухі дріжджі – 2 ч. л.
- Кмин – 1 ч. л.
- Кінза – 1 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування житнього хліба в хлібопічці Панасонік в домашніх умовах. На дно чаші хлібопічки влийте соняшникову олію, потім молоко і просіяне борошно.
Зробіть в борошні поглиблення і всипте в нього сухі дріжджі.
Далі всипте сіль, цукор, кмин і кінзу.
Закрийте кришку хлібопічки і включіть режим «Основний», за бажанням можна додати функцію «Середня скоринка». Приблизно через 3,5-4 години хлібопічка повідомить про готовність хліба. Гарячий хліб загорніть у рушник і дайте йому настоятися ще 1-1,5 години. Після цього, можна перемістити випічку в хлібницю.
Приємного апетиту!
Житній хліб без солоду в хлібопічці Житній хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці