Справжні російські печі вже давно пішли в небуття. І якщо хочеться свіжоспеченого хліба, то тепер на допомогу приходить сучасна кухонна техніка. В хлібопічці Панасонік ви зможете спекти житній хліб самостійно.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Житнє обдирне борошно – 250 гр.
  • Борошно пшеничне – 230 гр.
  • Молоко коров’яче – 380 мл
  • Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сухі дріжджі – 2 ч. л.
  • Кмин – 1 ч. л.
  • Кінза – 1 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування житнього хліба в хлібопічці Панасонік в домашніх умовах. На дно чаші хлібопічки влийте соняшникову олію, потім молоко і просіяне борошно.

Зробіть в борошні поглиблення і всипте в нього сухі дріжджі.

Далі всипте сіль, цукор, кмин і кінзу.

Закрийте кришку хлібопічки і включіть режим «Основний», за бажанням можна додати функцію «Середня скоринка». Приблизно через 3,5-4 години хлібопічка повідомить про готовність хліба. Гарячий хліб загорніть у рушник і дайте йому настоятися ще 1-1,5 години. Після цього, можна перемістити випічку в хлібницю.

Приємного апетиту!

Житній хліб без солоду в хлібопічці Житній хліб в хлібопічці Хліб в домашніх умовах Хліб в хлібопічці Панасонік Хліб на сухих дріжджах в хлібопічці