Аджика з хріном виходить особливо смачною і апетитною. Це пряна і ароматна закуска стане смачною заправкою або добавкою до м’ясних і овочевих страв. І допоможе втілити найсміливіші фантазії!
Інгредієнти: на 2.5 л.
- Помідори свіжі – 2 кг
- Болгарський перець солодкий – 1,5 кг
- Часник – 250 гр.
- Перець чилі – 500 гр.
- Хрін – 250 гр.
- Оцет столовий 9% – 75 мл
- Кріп – 1 гілка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати аджику з хріном варену легко! Всі овоча промиваємо. У помідорів робимо хрестоподібний надріз, ошпарюємо окропом і охолоджуємо під проточною водою. Знімає шкірку.
Перець розрізаємо на половинки і очищаємо від насіння.
Кріп миємо й подрібнюємо.
Тепер перекручуємо всі овочі через м’ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо всі овочі і додаємо сіль, перець, сіль, цукор і після закипання варимо на невеликому вогні 1,5 години.
За п’ять хвилин додаємо в аджику оцет. Розкладаємо по стерилізованим банку і закатуємо.
Приємного апетиту!
Аджика з помідорів Аджика з помідорів і часнику класична Аджика з помідорів, гострого перцю і часнику Аджика з хріном і часником Аджика Кобра Аджика пальчики оближеш на зиму Грузинська аджика