Аджика з хріном виходить особливо смачною і апетитною. Це пряна і ароматна закуска стане смачною заправкою або добавкою до м’ясних і овочевих страв. І допоможе втілити найсміливіші фантазії!


Інгредієнти: на 2.5 л.

  • Помідори свіжі – 2 кг
  • Болгарський перець солодкий – 1,5 кг
  • Часник – 250 гр.
  • Перець чилі – 500 гр.
  • Хрін – 250 гр.
  • Оцет столовий 9% – 75 мл
  • Кріп – 1 гілка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати аджику з хріном варену легко! Всі овоча промиваємо. У помідорів робимо хрестоподібний надріз, ошпарюємо окропом і охолоджуємо під проточною водою. Знімає шкірку.

Перець розрізаємо на половинки і очищаємо від насіння.

Кріп миємо й подрібнюємо.

Тепер перекручуємо всі овочі через м’ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо всі овочі і додаємо сіль, перець, сіль, цукор і після закипання варимо на невеликому вогні 1,5 години.

За п’ять хвилин додаємо в аджику оцет. Розкладаємо по стерилізованим банку і закатуємо.

Приємного апетиту!

Аджика з помідорів Аджика з помідорів і часнику класична Аджика з помідорів, гострого перцю і часнику Аджика з хріном і часником Аджика Кобра Аджика пальчики оближеш на зиму Грузинська аджика