Аджика з кабачків з помідорами та болгарським перцем – точно сподобається всій родині! Краще всього готувати її з молодих овочів. З ними доведеться менше возитися, а корисних вітамінів буде більше. Закуска виходить дуже ароматною, пряної, з приємним насиченим кольором! Спробуйте самі!
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 кг
- Кабачки – 1,5 кг
- Помідори свіжі – 1 кг
- Сіль – 30 гр.
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Перець червоний мелений – 2,5 ст. ложки
- Масло рослинне – 125 мл
- Оцет столовий 9% – 50 мл
Процес приготування:
Рецепт аджики з кабачків з помідорами та болгарським перцем смачний! Кабачки миємо й нарізаємо на кілька шматочків. Подрібнюємо кабачки в блендері або за допомогою м’ясорубки.
Перець очищаємо від насіння і плодоніжок. Також подрібнюємо їх зручний спосіб.
Теж саме робимо і з помідорами, попередньо видаливши плодоніжки.
З’єднайте підготовлені продукти, додаємо в них сіль, цукор, перець і рослинне масло. Ставимо на вогонь і варимо масу, після того, як вона закипить ще 40-45 хв. За 10 хв. до готовності додаємо оцет і розмішуємо.
Готову аджику розкладаємо по стерилізованим банкам і щільно закручуємо їх кришками.
Приємного апетиту!
Аджика без яблук Аджика з кабачків і помідорів Аджика з кабачків пальчики оближеш Аджика з помідорів Аджика з помідорів і перцю Аджика на зиму