Аджика з кабачків з помідорами та болгарським перцем – точно сподобається всій родині! Краще всього готувати її з молодих овочів. З ними доведеться менше возитися, а корисних вітамінів буде більше. Закуска виходить дуже ароматною, пряної, з приємним насиченим кольором! Спробуйте самі!


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Болгарський перець солодкий – 0,5 кг
  • Кабачки – 1,5 кг
  • Помідори свіжі – 1 кг
  • Сіль – 30 гр.
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Перець червоний мелений – 2,5 ст. ложки
  • Масло рослинне – 125 мл
  • Оцет столовий 9% – 50 мл

Процес приготування:

Рецепт аджики з кабачків з помідорами та болгарським перцем смачний! Кабачки миємо й нарізаємо на кілька шматочків. Подрібнюємо кабачки в блендері або за допомогою м’ясорубки.

Перець очищаємо від насіння і плодоніжок. Також подрібнюємо їх зручний спосіб.

Теж саме робимо і з помідорами, попередньо видаливши плодоніжки.

З’єднайте підготовлені продукти, додаємо в них сіль, цукор, перець і рослинне масло. Ставимо на вогонь і варимо масу, після того, як вона закипить ще 40-45 хв. За 10 хв. до готовності додаємо оцет і розмішуємо.

Готову аджику розкладаємо по стерилізованим банкам і щільно закручуємо їх кришками.

Приємного апетиту!

Аджика без яблук Аджика з кабачків і помідорів Аджика з кабачків пальчики оближеш Аджика з помідорів Аджика з помідорів і перцю Аджика на зиму