Знаменитий манний пиріг заграє новими фарбами з додаванням одного нового інгредієнта – апельсина. Десерт стане ще пахучіше і привабливіше. Спробуйте!
Інгредієнти: на 10 порц.
- Манна крупа – 150 гр.
- Кефір – 1 склянка
- Апельсин – 1 шт.
- Борошно – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Ванілін – 2 ч. л.
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Шоколад для прикраси
Процес приготування:
Почнемо готувати апельсиновий маннік на кефірі. Манну крупу заливаємо кефіром, перемішуємо і наполягаємо до розбухання.
З апельсина акуратно вичавлюємо сік.
В окремому посуді збиваємо яйця з звичайним і ванільним цукром.
До яєчної суміші виливаємо апельсиновий сік.
З’єднуємо все це з нахабною манкою. Перемішуємо.
Додаємо в рідку суміш борошно разом з розпушувачем. Збиваємо до однорідності.
Виливаємо готове тісто в зручну форму для випікання. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.
При бажанні манник можна прикрасити шоколадом. Для цього досить розтопити плитку.
Готовий манник дістаємо з духовки, даємо трохи охолонути і прикрашаємо.
Ділимо апельсиновий десерт на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Апельсиновий манник Манник Манник як в дитячому саду Маннік на кефірі в духовці Маннік на кефірі з борошном ПП манник Шоколадний манник