Знаменитий манний пиріг заграє новими фарбами з додаванням одного нового інгредієнта – апельсина. Десерт стане ще пахучіше і привабливіше. Спробуйте!


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Манна крупа – 150 гр.
  • Кефір – 1 склянка
  • Апельсин – 1 шт.
  • Борошно – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Ванілін – 2 ч. л.
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.
  • Шоколад для прикраси

Процес приготування:

Почнемо готувати апельсиновий маннік на кефірі. Манну крупу заливаємо кефіром, перемішуємо і наполягаємо до розбухання.

З апельсина акуратно вичавлюємо сік.

В окремому посуді збиваємо яйця з звичайним і ванільним цукром.

До яєчної суміші виливаємо апельсиновий сік.

З’єднуємо все це з нахабною манкою. Перемішуємо.

Додаємо в рідку суміш борошно разом з розпушувачем. Збиваємо до однорідності.

Виливаємо готове тісто в зручну форму для випікання. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.

При бажанні манник можна прикрасити шоколадом. Для цього досить розтопити плитку.

Готовий манник дістаємо з духовки, даємо трохи охолонути і прикрашаємо.

Ділимо апельсиновий десерт на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Апельсиновий манник Манник Манник як в дитячому саду Маннік на кефірі в духовці Маннік на кефірі з борошном ПП манник Шоколадний манник