Баклажани з квасолею виходять особливо смачними, ситними і смачними. Відмінна заготівля на зиму!
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Баклажан – 500 гр.
- Квасоля – 150 гр.
- Помідори свіжі – 350 гр.
- Морква – 150 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт баклажанів на зиму з квасолею простий у приготуванні! Квасоля промиваємо і заздалегідь замочуємо, залишаємо на ніч. Зранку ставимо квасолю на плиту і варимо 60 хв., поки вона не стане м’якою.
Помідори пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо у блендері.
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
Баклажани розрізаємо на шматочки досить великого розміру.
Змішуємо в каструлі томатну масу, баклажани, морква, сіль і перець. Ставимо на вогонь і після кипіння, варимо 40 хв.
Потім додаємо квасолю, подрібнений часник і оцет і варимо ще 5-7 хв. Розкладаємо по стерилізованим банкам і закатуємо.
Приємного апетиту!
Баклажани на зиму Гострий салат з баклажанів на зиму Салат з баклажанів Вогник на зиму Салат з баклажанів та помідорів на зиму Салат з баклажанів, помідорів і моркви на зиму Салати з баклажанів на зиму