Баклажани з квасолею виходять особливо смачними, ситними і смачними. Відмінна заготівля на зиму!


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Баклажан – 500 гр.
  • Квасоля – 150 гр.
  • Помідори свіжі – 350 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт баклажанів на зиму з квасолею простий у приготуванні! Квасоля промиваємо і заздалегідь замочуємо, залишаємо на ніч. Зранку ставимо квасолю на плиту і варимо 60 хв., поки вона не стане м’якою.

Помідори пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо у блендері.

Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.

Баклажани розрізаємо на шматочки досить великого розміру.

Змішуємо в каструлі томатну масу, баклажани, морква, сіль і перець. Ставимо на вогонь і після кипіння, варимо 40 хв.

Потім додаємо квасолю, подрібнений часник і оцет і варимо ще 5-7 хв. Розкладаємо по стерилізованим банкам і закатуємо.

Приємного апетиту!

Баклажани на зиму Гострий салат з баклажанів на зиму Салат з баклажанів Вогник на зиму Салат з баклажанів та помідорів на зиму Салат з баклажанів, помідорів і моркви на зиму Салати з баклажанів на зиму