З курки і готової локшини для бешбармака ви можете швидко приготувати це ситне і смачне блюдо з допомогою мультиварки. Локшина коштує недешево, тому тісто можете замісити самі за будь-яким рецептом, але це забере ваш час. Бешбармак з мультиварки не відрізняється своїми смаковими властивостями від традиційного.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Курячі ніжки – 2 шт.
- Локшина для бешбармака – 100 гр.
- Морква – 50 гр.
- Цибуля порей – 50 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати бешбармак з курки в мультиварці. Візьміть вказане в рецепті кількість готової локшини.
Курячі гомілки промийте, видаліть шкіру з жиром.
Помістіть гомілки в чашу мультиварки, залийте одним літром холодної води, додайте за смаком сіль і увімкніть програму «Суп» на час за замовчуванням.
Моркву почистіть і наріжте на пластинки. Морква додайте в бульйон через 20 хвилин від початку програми.
Лук-порей промийте і наріжте на шматочки, щоб вони не втратили форму в процесі варіння. За 12 хвилин до закінчення програми покладіть в бульйон локшину. Цибуля-порей перекладіть в чашу перед закінченням варіння.
Після завершення програми курячі гомілки дістаньте з чаші, видаліть кісточки і м’ясо розділіть на шматочки.
Потім відкиньте на друшляк відварену локшину. Перекладіть її в тарілку і полийте рослинним маслом. Поверх локшини покладіть моркву і цибулю-порей.
Потім покладіть шматочки відвареної курки і полийте все бульйоном. Бешбармак з курки в мультиварці готовий. Можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Бешбармак Бешбармак з готової локшиною Бешбармак з курки