З курки і готової локшини для бешбармака ви можете швидко приготувати це ситне і смачне блюдо з допомогою мультиварки. Локшина коштує недешево, тому тісто можете замісити самі за будь-яким рецептом, але це забере ваш час. Бешбармак з мультиварки не відрізняється своїми смаковими властивостями від традиційного.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Курячі ніжки – 2 шт.
  • Локшина для бешбармака – 100 гр.
  • Морква – 50 гр.
  • Цибуля порей – 50 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати бешбармак з курки в мультиварці. Візьміть вказане в рецепті кількість готової локшини.

Курячі гомілки промийте, видаліть шкіру з жиром.

Помістіть гомілки в чашу мультиварки, залийте одним літром холодної води, додайте за смаком сіль і увімкніть програму «Суп» на час за замовчуванням.

Моркву почистіть і наріжте на пластинки. Морква додайте в бульйон через 20 хвилин від початку програми.

Лук-порей промийте і наріжте на шматочки, щоб вони не втратили форму в процесі варіння. За 12 хвилин до закінчення програми покладіть в бульйон локшину. Цибуля-порей перекладіть в чашу перед закінченням варіння.

Після завершення програми курячі гомілки дістаньте з чаші, видаліть кісточки і м’ясо розділіть на шматочки.

Потім відкиньте на друшляк відварену локшину. Перекладіть її в тарілку і полийте рослинним маслом. Поверх локшини покладіть моркву і цибулю-порей.

Потім покладіть шматочки відвареної курки і полийте все бульйоном. Бешбармак з курки в мультиварці готовий. Можете подавати до столу.

Приємного апетиту!

Бешбармак Бешбармак з готової локшиною Бешбармак з курки