Апетитні біляші з м’ясом приготовані на сковороді виходять дуже пишними, повітряними і рум’яними. Ситні, з соковитою начинкою, вони сподобаються всім домочадцям і швидко зникнути з тарілки.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Сухі дріжджі – 15 гр.
- Сіль – за смаком
- Фарш м’ясний – 350 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування біляші з м’ясом смаженого в маслі? Молоко злегка підігріваємо і додаємо в нього дріжджі.
Тепер засипаємо в нього борошно і сіль. Добре перемішуємо і замішуємо еластичне тісто, залишаємо його в теплі на 1 годину.
Тепер ділимо його на шматочки однакового розміру і формуємо коржі.
Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими кубиками.
Додаємо цибулю в фарш. Розмішуємо і приправляємо чорним меленим перцем, додаємо сіль за смаком.
Тепер кладемо начинку на центр коржі, а краї защипуємо, формуючи бортики.
Рясно змащуємо сковороду рослинною олією приблизно на 3 див. І обсмажуємо з обох боків до рум’яного кольору.
Приємного апетиту!
Беляши Біляші з м'ясом смажені на сковороді Біляші з начинкою з фаршу Біляші зі свинячим фаршем Біляші на молоці Біляші на молоці з дріжджами