Апетитні біляші з м’ясом приготовані на сковороді виходять дуже пишними, повітряними і рум’яними. Ситні, з соковитою начинкою, вони сподобаються всім домочадцям і швидко зникнути з тарілки.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Сухі дріжджі – 15 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Фарш м’ясний – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування біляші з м’ясом смаженого в маслі? Молоко злегка підігріваємо і додаємо в нього дріжджі.

Тепер засипаємо в нього борошно і сіль. Добре перемішуємо і замішуємо еластичне тісто, залишаємо його в теплі на 1 годину.

Тепер ділимо його на шматочки однакового розміру і формуємо коржі.

Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими кубиками.

Додаємо цибулю в фарш. Розмішуємо і приправляємо чорним меленим перцем, додаємо сіль за смаком.

Тепер кладемо начинку на центр коржі, а краї защипуємо, формуючи бортики.

Рясно змащуємо сковороду рослинною олією приблизно на 3 див. І обсмажуємо з обох боків до рум’яного кольору.

Приємного апетиту!

Беляши Біляші з м'ясом смажені на сковороді Біляші з начинкою з фаршу Біляші зі свинячим фаршем Біляші на молоці Біляші на молоці з дріжджами